Szaktanácsadás

A bambuszok rengeteg mindenre felhasználhatóak. Világszerte csaknem 2000 felhasználási módja létezik és folyamatosan új területek jelennek meg ahol használják a bambuszt teljes egészében vagy részlegesen. Átlagos felhasználási módjai közé tartozik pl. a belátásgátlás, árnyékolás vagy a hangszigetelés, egyszóval az élet több területén is alkalmazható a bambusz. Így nem is olyan csoda, hogy nagy népszerűségnek örvend, hiszen a leggyorsabb sövény alkotó megoldás, amely faanyagot állít elő. A te dolgod a célt megfogalmazni, én pedig ellátlak tanácsokkal, válaszolok a kérdéseidre és mankót nyújtok a bambuszok bonyolult világában.

Vannak akiknek kell a bambusz, míg egyesek megszabadulnának tőle. Mindkét esetben segítek neked, hiszen mint minden éremnek, a bambusznak is kétoldala van, és nem mindegy melyikkel találod szemben magad. A te élethelyzeted nem mindig a bambusz szükségességét mutatja, néha irtani is kell vagy kordában tartani. Sokszor pedig el is késtünk a csapdázással. Lentebb láthatod részletesebben, hogy miben tudok segíteni és eldöntheted, vajon te is beletartozol-e valamelyik "kártyába".

Ingatlant vásárolnék / örököltem, de bambusz van a környéken vagy a telken.

Konzultálj velem ingatlan vásárlás előtt ha bambusz van a környéken vagy a telken, kérd ki a véleményem. Jobb félni mint megijedni. Avagy nem mindenkinek való a bambusz és hidd el, nem tudod mire képes.

Kiszeretném irtani a bambuszt vagy korlátozni szeretném.

Túlbúrjánzott a teleped vagy kiszökött a csapdából? Nem is volt gyökércsapda...?

Beszélgessünk róla.

Kezdő vagyok, mit érdemes tudni a bambuszokról?

Bambusz telepítés előtt érdemes tanácsot kérni. Könnyen mellé lehet fogni a nem megfelelő bambusz választás terén, nem mindegy a bambuszvariáció, vagy annak nemzetsége sem. Vegyük figyelembe a célokat és a lehetőségeiteket, területi adottságokat együtt.

Parkot létesítek és az ügyfelem bambuszt szeretne

Tanácsadás még a tervezési szakasz előtt vagy után.

Átvertek, ez nem is az a bambusz amit mondtak rá

...

Fajta meghatározás